Yhtä juhlaa tuntuu elämä nykyään olevan! Juurihan sitä on syntymäpäivistä ja pääsiäisestä toivuttu, kun jo koittaa vappuhulinat. Eikä ylioppilasjuhliinkaan ole kuin muutama viikko! Hetki sitten lähtivät kutsut: muutama kymmentä mustavalkoista perhoskorttia matkusti ympäri Suomea. Näitä on tehty koko kevät, enkä tosiaan olisi jaksanut tehdä kymmeniä samanlaisia kortteja. Siksi jokainen on omanlaisensa.Tässä muutama kiireessä kännykällä kuvattu yksilö:

5_2_2016%207_38_39%20PM.jpg5_2_2016%207_36_44%20PM.jpg

Vappua vietettiin ihanan kesäisessä säässä serkkuporukan kanssa. Söimme hyvää ruokaa ja nautimme upean aurinkoisesta päivästä takapihan terassilla. Äiti ja minä hoitelimme ruokapuolen.

IMG_7785%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Alkuruoaksi oli kolmea eri salaattia: perinteistä mozzarellasalaattia, erinomaista mereneläväsalaattia ja nuorempien makuun tehtyä melonisalaattia. Pääruoaksi äiti valmisti fileen perunoiden, kesäkupritsa-paprikapaistoksen ja kastikkeen kera.

WP_20160501_13_34_41_Pro.jpg

Alkumaljan kanssa nautimme herkullisia lohi- ja pororieskarullia. Niistä tuli vähän erikokoisia, sillä en ole kovin kokenut rullailija, mutta hyvin ne maistuivat (viimeistä myöten).

WP_20160501_13_58_50_Pro.jpg

Karkit, munkit ja suklaa kuuluvat asiaan vappuna(kin).

WP_20160501_12_30_48_Pro.jpg

Jälkiruoaksi leivoin mustikkavalkosuklaajuustokakkua marenkipäällisellä. Tein kakun vähän testimielessä ylppärijuhlia varten. Tässä olisi hyvä ehdokas gluteenittomaksi vaihtoehdoksi. Maku oli hyvä, mutta ulkoasua pitää vielä hioa.

IMG_7796%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa kesää!

​"Life should not only be lived, it should be celebrated."