Nyt on paljon tehtävää, sillä perjantaina on viimeinen koulupäivä ennen vuoden viimeistä koeviikkoa. Kauheaa, miten nopeasti tämäkin vuosi on mennyt! Mutta, kiirettä pitää. Siksi kirjoitan vain lyhyesti.

Pekingin matka oli mahtava kokemus! Kaikki on siellä niin uutta ja erilaista, ihmiset olivat tosi ystävällisiä meille ja näimme ja koimme todella paljon viikon aikana. Kirjoitan matkasta vielä lisää myöhemmin, kunhan saan kamerani noin 900 kuvaa kahlattua läpi.

Tämä viikko on kulunut enemmän tai vähemmän väsyneessä sumussa. Johtuneeko jet lagista, valoisista aamuista vai kouluvuoden lopunajan uupumuksesta, en tiedä. Tänään sain kuitenkin iltapäivän piristystä matkatessani koulusta kotiin. Asemalla oli nallepukuinen tyttö kaulassaan kyltti "Olisiko aikaa halata?" Eihän siinä voinut olla hymyilemättä.

Junassa viereeni istui kaksi identtistä miestä samanlaisissa vaatteissa. Hetken puheltuaan keskenään toinen heistä vilkaisi fysiikan kirjaani ja kysyi: "Tuleeko teille paljon sivuja kokeeseen?" Vastattuani, että koko kirja, miehet huudahtivat yhteen ääneen: "Eihän!" ja päivittelivät, miten liikaa se on, niin paksu kirjakin. Hetken luulin olevani jossain piilokamerassa, he olivat niin hauska pari. Junasta noustessani sade ja tuulikaan eivät tuntuneet enää niin pahalta.

IMG_4163.jpg

Pekingissä kukki paljon kauniita ruusuja.


Piristystä päiviinne! Nauttikaan helatorstain arkivapaasta!