Tänään olen viettänyt lomapäivää keittiössä (kaiken muun ohella). Loman ensimmäiset kaksi viikkoa ovat olleet jo niin täynnä tohinaa, että yksi kotoilupäivä sopii tähän väliin. En oikein tiedä, miten olisi parasta rytmittää työt, syksyn ylioppilaskirjoituksiin lukeminen ja lomailu, mutta opiskeltuani kaksi viikkoa voin nyt hyvillä mielin pitää viikon loman ennen työputkea. Opettajamme hokivat koulun loppuessa useasti, että pitäisi malttaa levätäkin, jotta jaksaisi abivuoden, joten lasketaan tämä nyt vaikka siihen. Tekeminen sopii minulle, sillä ole ikinä pitänyt varsinaisesta löllöttelylomasta.

Camera360_2015_6_2_063251.jpg

Keittiössä hääräämisestä tuli tuloksiakin: Juustoinen kanapastavuoka oli ensikokeilu, mutta uskomattoman hyvää siitä tuli. Ja mikään ei voita vastaleivottuja sämpylöitä, joiden tuoksu leviää koko taloon ja saa kotiinpalaajat hyvälle mielelle. Toivon, että niistä riittää mukaan huomenna alkavalle seikkailumatkallemme. Lähdemme nimittäin kavereideni kanssa reissaamaan mökeillemme ympäri Suomea. Juhannukseksi olisi tarkoitus ehtiä minun perheeni mökille, tuttuihin saaristolaismaisemiin.

WP_20150615_18_15_44_Pro.jpgWP_20150615_18_16_42_Pro.jpgWP_20150615_18_23_12_Pro.jpg

Mukavia kesäpäiviä lomailijoille ja sitä odottaville!