dkjhfksjh.jpg

Olen imarreltu. Sekä luonto tuhansine krookuksineen ja leskenlehtineen että itse sääherra päättivät juhlistaa huhtikuun kahdettatoista ja suoda mitä ihanimman kevätpäivän. Siniseltä taivaalta helottava aurinko poutapilvenhattaroineen houkutteli levittämään viltin takapihalle ja nauttimaan talviunesta heränneen luonnon väreistä, äänistä ja tuoksuista. Linnut lauloivat onnitteluviisuja avatessani pöydällä odottaneen kuoren. "Hyvää syntymäpäivää!" kortissa luki. 

 Camera360_2016_4_12_022359.jpg

Yhdeksästoista syntymäpäiväni alkoi musiikillisesti aamun kuorotreeneissä. Musiikkipainotteinen oli myös iltani, sillä treenasin kolmessa eri kokoonpanossa ja soitin yhdessä konsertissa. Mutta mikä olisi ihanampi tapa viettää syntymäpäiviään kuin musiikin merkeissä?

Juhlimme kavereiden kanssa synttäreitäni jo viikonloppuna. Testasimme salapoliisinkykyjämme huippuhauskassa Escape Room -pelissä ja kävimme sen jälkeen syömässä. Se oli ensimmäinen kertani nopeasti suosituksi nousseessa pakohuonepelissä, muttei varmasti viimeinen! Niin hauskaa se oli. Pelin tarkoituksena on selvittää tunnissa itsensä ulos lukitusta huoneesta. Osallistumassamme pelissä piti lisäksi selvittää murha, ennen kuin viimeinen koodilukko aukesi. Ensikertalaisina olimme vähän aloittelijoita, mutta tajusimme heti jutun juonen. Onnistuimme selvittämään murhan, mutta ulospääsy jäi hilkulle. Tärkeintä oli kuitenkin se, että oli kivaa, ja tunti hurahti hurjan nopeasti.

Camera360_2016_4_12_022227.jpg

Perheeni kanssa juhlimme seuraavana viikonloppuna. On niin vaikeaa saada kaikkia koolle nykyään. Ajatuksissani olen ollut yhdeksäntoista jo pian sen jälkeen, kun viimeksi täytin vuosia. Muutaman kerran olen vahingossa myös sanonut ikäni väärin. 19 kun ei eroa paljoa 18:sta. Syntymäpäivät ovat kuitenkin aina kivoja, ja tästä päivästä olen nauttinut täysin rinnoin.

"Birthdays are good for your health. Studies have shown that people who have more birthdays live longer."